Nieuws i.v.m. Corona virus

20-03-2020

Inmiddels hebben we al veel leuke reactie ontvangen op de verzonden mail (zie onder 18-03-2020). Madou heeft al muziek gestuurd naar de kinderen uit haar groepen en Monique heeft inmiddels naar de eerste groepen een link met een online les gezonden! De overige groepen gaan zeker volgen.

We hopen dat het jullie helpt om lekker te blijven dansen en misschien vinden ook je ouders, broertjes, zusjes of andere gezinsleden het leuk om gezellig mee te oefenen. Laten we er samen voor zorgen dat we in beweging blijven en vooral positief blijven.

Mocht er weer meer nieuws zijn, dan kunnen jullie dit hier lezen.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond! 

 

 

 

18-03-2020

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,
 
Het voelt heel vreemd om niet iedere dag naar de studio te rijden en daar de lessen voor jullie te verzorgen. Helaas is het even niet anders en doen we er allemaal verstandig aan om zo min mogelijk met elkaar in contact te komen.
Net als bij vele andere bedrijven, blijven ook de deuren van onze studio t/m 6 april gesloten.. Hopelijk kunnen de lessen na deze datum weer langzaamaan worden opgestart..
Tot die tijd zit er niets anders op dan de stoelen en tafels aan de kant te schuiven en de woonkamer om te toveren tot een dansstudio!!
Wat kunnen wij in deze periode voor jullie betekenen? Wij willen alle dansers en sporters zoveel mogelijk helpen in beweging te blijven. Zelf hebben we wel wat ideeën, maar wij horen ook graag waar jullie behoefte aan hebben.
 
Wij wensen iedereen succes met het doorstaan van deze situatie.
Blijf gezond, denk goed om jezelf
 
Madou, Chris, Nena en Monique 

 

 15-03-2020

Beste ouders/ verzorgers en leerlingen

 

N.a.v. de persconferentie van zondagmiddag 15 maart is er besloten om de dansstudio t/m 6 april gesloten te houden. Dit om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

 

Na 6 april zal er worden bekeken of het nodig is om de balletstudio nog langer gesloten te houden of dat de lessen weer kunnen worden hervat. U wordt per mail op de hoogte gehouden.

 

Wij hopen iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid terug te zien!

 

Een dikke dansknuffel,

 

Monique, Chris, Nena en Madou