HistorieHistorie

Hallo, mijn naam is Monique Elgin.
Ik ben geboren op 17 december 1968 in Paramaribo, Suriname.
Na de middelbare school heb ik de HBO opleiding aan de Amsterdamse balletakademie van Lucia Marthas gevolgd.

In 1993 heb ik deze vierjarige opleiding succesvol voltooid , in de richtingen toneeldans en docent . Tijdens en na mijn opleiding danste ik mee in diverse tv en theatershows , zoals de Soundmixshow ,Staatsloterijshow, Dinnershow . Ik danste o.a. mee in de theatertour van Gerard Joling en stond met Anita Meijer in Ahoy. Bij het dansgezelschap Opus One danste en zong ik mee in de familie voorstelling “Alleen op de wereld”.
 


In 1997 kreeg ik de kans om in Heiloo een balletstudio over te nemen.
Vanaf dat moment  was Dance en Fitstudio 115 een feit.
Vele leerlingen hebben de weg naar de school al weten te vinden.Of dit nu komt door de ongedwongen sfeer,of de persoonlijke aandacht, voor, tijdens of na de lessen. Feit is dat de studio voorziet in een behoefte

Bij “balletstudio”, denk je al gauw aan klassiek ballet en jazz ballet. Logisch, maar wij bieden nog veel meer. Zo kun je ook , Hiphop, Freestyle , Jazz/showmusical en Moderne danslessen volgen.Voor diegene die meer aan kracht, conditie en souplesse willen werken, zijn de Body Contour en de Total Body Work-out trainingen een must ! Tevens is Monique sinds oktober 2009 officieel ZUMBA instructor.