Docenten

 

Alle docenten bij Dance & Fitstudio hebben

hun opleiding tot

dansdocent succesvol afgerond

 

Chris - woensdag hiphop en modern

Chun Ho (Chris) Chong

Ik ben geboren in Purmerend en op late leeftijd begonnen met dansen. Ik heb de dansopleiding Art & Entertainment in Amsterdam afgerond in 2015.

Ko
rt daarna heb ik een stuk gechoreografeerd voor de show I Am, een theatershow van A. Carter. Daarnaast zat ik in de danscompanie EnA, waarmee ik diverse dansprojecten heb gedaan. 


In 2015 heb ik opgetreden in Dubai met paar andere dansers voor een nieuw te openen terrein. Tot op heden geef ik naast danslessen bij Dance&Fitstudio 115 ook workshops op verschillende plekken, zoals in Marrakech en Nederland.


De dansstijlen waacking, hiphop en modern contemporary zijn mijn specialiteiten. De basis technieken van de diverse dansstijlen zijn fundamenteel. Daarom worden de choreografieën ook vaak gecombineerd. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook om een stuk bewust zijn van het lichaam. 


“Dans is voor iedereen en het is altijd leerzaam.” In de lessen wordt niet alleen gedanst, maar er wordt zeker ook gelachen. De les bestaat uit een warming up, een stuk choreografie en wordt afgesloten met een cooling down. 


Benieuwd naar een dansles van mij, kom gezellig een proefles volgen!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nena – donderdag ADV – hiphop - acrodance

 

Nena Desserjer, 

 

Ik ben geboren op 21 juli 1993 in Alkmaar. Toen ik zes jaar was ben ik begonnen met turnen, dit heb ik tot mijn achtste jaar gedaan op hoog niveau. Hierna ben ik begonnen met dansen bij Monique (Dance & Fit studio 115). 

 

Na de middelbare school ben ik in Amsterdam op het ROC een dansopleiding begonnen op MBO niveau en vervolgens doorgestudeerd op  HBO dansacademie Fontys in Tilburg. Ik ben allround opgeleid en werk nu als uitvoerend danseres en dansdocent.

 

Ik heb al veel leuke dingen mogen doen als uitvoerend danseres zoals: Opening Levi's show, dansen voor het Koningshuis op het Koningsconcert met als choreograaf Ed Wubbe (choreograaf Scapino Ballet), reclame shoots en nog vele andere opdrachten in het theater en commerciële werkveld.

 

Ik geef les in kleuterdans, hiphop en acrodance (combinatie van turn en dans). Ik heb veel plezier in het lesgeven en zorg ervoor dat de leerlingen genoeg uitdaging krijgen om nieuwe dingen te leren en zich verder te ontwikkelen.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag dansen, kom gerust een keer een proefles volgen!