Peuterdans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe seizoen is gestart met heel veel belangstelling voor Peuterdans.
Er is daarom een tweede les gestart op 10:00 uur.

Voor de les op vrijdag kunnen peuters worden aangemeld. 

 

 

Het volgende blok peuterdans zal worden gegeven van:

woensdag 31 oktober t/m woensdag 12 december 2018

De les van 5 december komt te vervallen. 

 

 

 

 Peuterdans nieuw seizoen

2018-2019  

 

Woensdagochtend 

09:00 - 09:45 uur

Momenteel zit deze les vol. 

   

Woensdagochtend 

09:45 - 10:30 uur 

 

Vrijdagochtend

10:45 - 11:30 uur

bij 10 aanmeldingen start deze les (15-10-2018: 2 aanmeldingen) 

 

Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan... Een peuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In de lessen peuterdans wordt de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontplooien. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van taal, muzikaliteit en coördinatie. De elementen ritme, ruimte en dansplezier op een speelse manier voorbij. Bovendien is samen dansen met andere kinderen erg gezellig. In de lessen worden verschillende muziekstijlen gebruikt.

In de kleedkamer van het gebouw kan uw kind zich omkleden. Voor de peuters is het handig dat ze kleding dragen waarin ze goed kunnen bewegen. Ook een schoentje met gladde zool heeft de voorkeur, uw kind moet kunnen draaien op en schuiven met de voeten. 

De kinderen dansen zonder ouder in de les en om de rust binnen de les te bewaren, vinden we het fijn als ouders niet mee in de zaal komen. U kunt een kopje koffie of thee drinken in de hal/keuken, indien u tijdens de les in de dansschool wilt blijven. Wij hebben er voor gekozen om de ramen bij de kinderlessen te bedekken. In voorgaande jaren hebben we gemerkt dat dit voor rust zorgt tijdens de lessen, ook werd er vrij veel gefotografeerd en niet iedereen vindt het fijn dat er opnames van zijn of haar kind worden gemaakt.

Natuurlijk vinden we het leuk dat u ook het danstalent van uw kind kan bewonderen, daarom is er in de laatste les van het blok altijd een kwartier open les en bent u welkom.

De lessen worden gegeven in blokjes van 6 lessen, een blok is € 39,-. U betaalt geen inschrijfgeld en na elk blok kan u aangeven om wel of niet door te gaan met een volgende blok.

Aanmelden of meer informatie over de peuterdans? 

 

Per mail:        info115danceenfitstudio@gmail.com 

                     info@danceenfitstudio115.nl