Peuterdans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het volgende blok Peuterdans start op woensdag

15 mei 2024

 

 

Dit blok bestaat uit 6 lessen:

15 - 22 - 29 mei

5 - 12 - 19 juni 

 

 

 


 

   

 

Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan... Een peuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In de lessen peuterdans wordt de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontplooien. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van taal, muzikaliteit en coördinatie. De elementen ritme, ruimte en dansplezier op een speelse manier voorbij. Bovendien is samen dansen met andere kinderen erg gezellig. In de lessen worden verschillende muziekstijlen gebruikt.

In de kleedkamer van het gebouw kan uw kind zich omkleden. Voor de peuters is het handig dat ze kleding dragen waarin ze goed kunnen bewegen. Ook een schoentje met gladde zool heeft de voorkeur, uw kind moet kunnen draaien op en schuiven met de voeten. 

De kinderen dansen zonder ouder in de les en om de rust binnen de les te bewaren, vinden we het fijn als ouders niet mee in de zaal komen. U kunt een kopje koffie of thee drinken in de hal/keuken, indien u tijdens de les in de dansschool wilt blijven. Wij hebben er voor gekozen om de ramen bij de kinderlessen te bedekken. In voorgaande jaren hebben we gemerkt dat dit voor rust zorgt tijdens de lessen, ook werd er vrij veel gefotografeerd en niet iedereen vindt het fijn dat er opnames van zijn of haar kind worden gemaakt.

Natuurlijk vinden we het leuk dat u ook het danstalent van uw kind kan bewonderen, daarom is er in de laatste les van het blok altijd een kwartier open les en bent u welkom.

U betaalt geen inschrijfgeld en na elk blok kan u aangeven om wel of niet door te gaan met een volgend blok.

Aanmelden of meer informatie over de peuterdans? 

 

Per mail:        info115danceenfitstudio@gmail.com 

                     info@danceenfitstudio115.nl