Nieuws

 

 

Nieuw!!!

Kids dance 

Deze les is voor kinderen v.a 4 jaar die het leuk vinden om te dansen, maar het ook fijn vinden om te improviseren. Hoe leuk is het om zelf te bedenken hoe een tijger door de struiken sluipt! De muziek zorgt ervoor dat de fantasie van de kinderen extra geprikkeld wordt. Daarnaast worden er ook dansspellen gedaan waarbij samenwerken, benhendigheid, maar vooral plezier het belangrijkste is. 

Op vrijdag 5 juli zal er van 17:00 tot 17:45 uur een gratis proefles zijn. Mocht je interesse hebben deze proefles bij te wonen dan graag dit per mail aangeven.

LET OP: deze lestijd is eenmalig. In het nieuwe seizoen zal de les op vrijdag van 15:45 tot 16:30 uur worden gegeven.  

 

 

 

Peuterdans 

Op 8 mei t/m 12 juni zal het laatste blok peuterdans van dit seizoen gegeven worden. Aanmelden voor deze lessen is nog mogelijk!!

Wilt u uw kleintje alvast aanmeleden voor het seizoen 2019-2020, dan kan u alvast het aanmeldformulier op onze site invullen.   

  

 

 

 

 

 

Hiphop

Op diverse dagen worden er hiphop lessen gegeven voor diverse leeftijden. Deze lessen zijn geschikt voor zowel jongens als meisje.


 

 

 

 

 

 

 

Interesse in bovengenoemde lessen of meer informatie willen hebben? Mail dan naar: 

info115danceenfitstudio@gmail.com

of 

info@danceenfitstudio115.nl

De mail zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Graag bij het verzenden van een mail uw telefoonnummer vermelden. Het is helaas een paar keer gebeurd dat de reactie van de dansstudio op uw mailadres niet aankomt / in de spambox terecht komt. Met het doorgeven van uw telefoonnummer kan er ook altijd nog telefonisch contact
met u worden opgenomen.