Nieuws

 

 

Nieuw!!!

Kids dance 

Deze les is voor kinderen v.a 4 jaar die het leuk vinden om te dansen, maar het ook fijn vinden om te improviseren. Hoe leuk is het om zelf te bedenken hoe een tijger door de struiken sluipt! De muziek zorgt ervoor dat de fantasie van de kinderen extra geprikkeld wordt. Daarnaast worden er ook dansspellen gedaan waarbij samenwerken, benhendigheid, maar vooral plezier het belangrijkste is. 

De Kids dance lessen gaan vanaf vrijdag 20 september van start. 
Aamelden kan vanaf heden.

 

 

 


Peuterdans 

Op 11 september start het eerste blok peuterdans. In een periode van  6 lessen kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar zich heerlijk uitleven in de dansles. 
De 6 lessen vinden plaats op woensdag 11, 18, 25 september en 2, 9, 16 oktober.

Wilt u uw kleintje alvast aanmeleden voor het seizoen 2019-2020, dan kan u alvast het aanmeldformulier op onze site invullen.   

  

 

 

 

 

 

Hiphop

Op diverse dagen worden er hiphop lessen gegeven voor diverse leeftijden. Deze lessen zijn geschikt voor zowel jongens als meisje.


 

 

 

 

 

 

 

Interesse in bovengenoemde lessen of meer informatie willen hebben? Mail dan naar: 

info115danceenfitstudio@gmail.com

of 

info@danceenfitstudio115.nl

De mail zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Graag bij het verzenden van een mail uw telefoonnummer vermelden. Het is helaas een paar keer gebeurd dat de reactie van de dansstudio op uw mailadres niet aankomt / in de spambox terecht komt. Met het doorgeven van uw telefoonnummer kan er ook altijd nog telefonisch contact
met u worden opgenomen.